Estoril si Cascais sunt doua statiuni prospere si faimoase, invecinate, parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor si al jucatorilor de golf. Estoril este vestit pentru apele termale si aerul cosmopolit si aristocrat iar Cascais, pentru stralucirea data de curtea regala.

La inceput o mica statiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinatie preferata de regii europeni exilati printre care si regele Carol al Romaniei, fiind denumita “Riviera Portugheza”, avand un vestit Casino, gradini frumoase, terenuri de golf si o atractiva plaja de nisip, Tamariz, iar in timpul verii se tin concerte si recitaluri in Catedrala din Estoril si alte locatii impresionante.

Servicii incluse:

– transport cu avionul zbor direct Bucuresti – Lisabona si retur, compania Blue Air

– un bagaj de cala de maxim 23 de kg/persoana, 1 piesa

– 7 nopti cazare si masa conform ofertei

– transfer aeroport – hotel – aeroport

– asistenta turistica

Nu sunt incluse:

– taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (obligatorii) – taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana

-taxa de statiune 1,5 Eur/persoana/zi, se achita la Receptie la monetul cazarii (copiii sub 13 ani nu achita aceasta taxa)

-servicii de catering in timpul zborului

– asigurarea medicala

– asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice

– excursiile optionale