Exclusiv Travel te invita sa calatoresti!
“Libertatea calatoriei deschide mintea catre niste posibilitati nelimitate, daca nu faci nimic neasteptat, nimic neasteptat nu ti se va intampla.” Fay Weldon

Exclusiv Travel este o agentie de turism din Bucuresti membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania oferind solutii turistice personalizate si promovand o noua dimensiune a turismului de afaceri.
Exclusiv Travel este o echipa tanara, de pasionati de turism, care stie ca pentru fiecare client exista o solutie. Cea mai buna solutie, solutia optima. Noi ne punem serviciile exclusiv in slujba clientilor si oferim calitate la standarde exclusiviste.
Noi oferim servicii de calitate pentru cele mai exclusiviste gusturi in materie de turism, servicii care au valoare adaugata.
Noi practicam managementul calitatii totale, respectand standarde de calitate si dorintele clientilor nostri.
Pasiunea pentru turism se masoara in servicii de calitate, servicii care produc valoare clientilor nostri.

Exclusiv Travel ofera urmatoarele servicii:

  • transport pe toate companiile aeriene care opereaza in Romania (companii de linie si low cost);
  • cazari in hoteluri din Bucuresti si toata tara;
  • rezervari on-line, cu confirmare imediata la hoteluri din intreaga lume la tarife competitive;
  • servicii suplimentare;
  • organizarea de evenimente (conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri) in tara si strainatate;
  • transfer si inchirieri auto;
  • asigurari medicale si storno .

CONFIDENTIALITATE:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. EXCLUSIV TRAVEL  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: efectuarea rezervarilor pentru serviciile de transport si/sau pachetele de servicii turistice pe care le oferim urmare a solicitarii Dumneavoastra, precum si pentru intocmirea contractelor si facturilor fiscale aferente serviciilor mentionate. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare efectuarii rezervarilor solicitate de Dvs. si intocmirii documentelor de calatorie si facturilor fiscale aferente. Refuzul Dumneavoastra de a furniza datele determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de Dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt transmise catre alte companii doar pentru a rezerva si finaliza serviciile achizitionate de la S.C. EXCLUSIV TRAVEL  S.R.L. si pentru a va tine la curent cu toate detaliile serviciilor solicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*).

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Exclusiv Travel S.R.L., strada Veteranilor, nr. 10, bl. C2, sc. 1, apt. 5, sector 6, Bucuresti, tel 0214306139, 0729125590 fax 021/4306139; , e-mail  office@exclusivtravel.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele Dumneavoastra pot fi transferate in strainatate numai catre terte parti implicate in procesul de efectuare a rezervarilor si prestare a serviciilor solicitate de Dumneavoastra.

Nota

(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

SC EXCLUSIV TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 7530.

Exclusiv Travel – Agentie de Turism Bucuresti