Dubai Parks & Resorts- 3 parcuri tematice si 1 parc acvatic!

Cu trei parcuri tematice si 1 parc acvatic, Dubai Parks and Resorts ofera totul intr-un loc fantastic!

Dubai Parks & Resorts are peste 100 de tobogane si instalatii interioare si exterioare, la Motiongate, Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai si Legoland Water Park, unde distractia este maxima!. Pe bulevardul central Riverland, cu saloane si restaurante, oaspetii vor descoperi oferte incantatoare pentru intreaga familie. Se poate innopta la hotelul Lapita, un complex turistic, in stil polinezian, aflat chiar in incinta parcului.

Motiongate Dubai
Cel mai mare parc tematic de inspiratie hollywoodiana din regiune, Motiongate Dubai aduce aventuri pline de actiune cu Shrek, Kung Fu Panda, Strumfi si alte personaje celebre va asteapta in acest park de distractii inspirat din Hollywood! Este ideal pentru familii cu copii de orice varsta!

Bollywood Parks Dubai
Parcul de distractie suprem pentru familii cu copii intre 2 si 12 ani, cu peste 40 atractii, show-uri si variante de constructii cu si din LEGO.

Parcul acvatic Legoland
Distractie acvatica cu peste 20 tobogane si atractii in singurul parc acvatic din regiune dedicat familiilor cu copii intre 2 si 12 ani.

Riverland Dubai
Se afla in centrul spatiului pe care se intinde Dubai Parks and Resorts. Un melanj unic de restaurante, magazine si distractie de cea mai bina calitate ii intampina pe vizitatori in 4 zone tematice unice.

Exemplu OFERTA SPECIALA intre 06.12 – 24.12.2019

Pachet Sheraton Jumeirah Beach Resort 5*

tarif: de la 479 Eur/persoana/sejur 5 nopti in camera dubla Deluxe Walk View cu demipensiune si access 1 zi in Dubai Parks and Resorts

Tariful include:
– cazare in camera dubla cu demipensiune
– access in cele 4 parcuri / 1 zi
– transport dus / intors de la hotel

Nota.
Oferta este valabila in limita disponibilitatilor.

La cerere, va putem oferi si transport aerian.