Localizare: hotelul este situat in inima statiunii, la numai 500 metri de lacul termal.Facilitati: hol cu receptie, lifturi, restaurant, berarie, cafenea, seif, sali de conferinte, salon de infrumusetare, centru de tratament si de wellness propriu, magazin de souveniruri, gradina, parcare gratuita.

Camere: hotelul dispune de 210 camere, dintre care 7 apartamente si 203 camere duble. Camerele sunt cu vedere la gradina sau la oras si sunt dotate cu baie proprie, dus, Wc, halat de baie, Tv-sat, telefon, minibar, aer conditionat, uscator de par si balcon. Hotelul dispune de asemenea si de camere pentru nefumatori si camere speciale pentru persoane cu handicap sau alergii.

Servicii: acces la centrul de bai termale si de wellness al hotelului: piscina interioara, 2 piscine cu apa termala, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, Danubius Premier Fitness Club, programe de animatie, diferite programe de sport cu perosnal calificat.

Contra cost: serviciile centrului de infrumusetare si al centrului de wellness „Emporium”, coafor, manichiura, pedichiura, diferite tratamente, cosmetica, Nordic Walking, inchirieri de biciclete, rent-a-car.

Sejur minim: 2 nopti

Intrare: zilnic 

Tariful nu include:

– transport;

– taxele locale (se achita la fata locului);

– pachete wellness;

– asigurare medicala.

Pachete Wellness

1 Pachet Emporium (durata 3 zile) – tratament pentru maini cu parafina, masaj de relaxare, masca si masaj la alegere (cu aur, ciocolata, caviar, namol, anti-imbatranire): 71 Euro/pachet/persoana.

2. Pachet vitalizant (durata 3 zile): masaj cu ulei din seminte de struguri, baie in vin: 35 Euro/pachet/persoana.