Situare: la 350 m de plaja, in centrul statiunii; in apropiere de lacul Techirghiol

Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Dotari generale: Complet renovat in anul 2011, hotelul dispune de: loc de joaca pentru copiii,  mini centru SPA, lift, conexiune internet wireless in tot hotelul, seif la receptia hotelului, business corner amenajat cu fotolii reconfortante, masuta, laptopuri. Hotel dispune si de bar,  foisoare in gradina, loc de joaca pentru copii, camere de supraveghere pentru siguranta turistilor.

Dotari camere: camere duble cu grup sanitar propriu, pardoseli de gresie cu covorase, minibar, televizor, mobilier nou, sistem de climatizare, conexiune internet wirelless, balcon, plasa de tantari, mobilier de balcon,

Facilitati si servicii incluse in pret: internet, TV cablu, sistem climatizare, seif la receptie, informatii, lift, servicii curierat, trezirea clientilor, locuri amenajate de joaca, business corner, comenzi taxi, baby coat, activitati de desene cu culori pentru copii, animation team.

Nota: pentru a beneficia de toate serviciile oferite de hotel, purtarea bratarii de identificare in incinta hotelului este obligatorie.

Facilitati si servicii neincluse in pret: masaj, sauna, jacuzzi, spalatorie, calcatorie, servicii telefonie si fax.

 Tarife/persoana loc in camera dubla/sejur 6 nopti/FARA MASA

Data de intrare : 09.09

249 Lei/persoana in camera dubla/sejur 6 nopti/FARA MASA