Locatie: Inconjurata de o plaja cu nisip fin si de o laguna cu apa limpede, aceasta este cu siguranta o insula superba, unde cautatorii paradisului se retrag departe de agitatia cotidiana. O ambianta de vacanta si relaxare totala predomina in resort, gasind aici toate „ingredientele” necesare pentru recreere si distractie la Olhuveli Beach & Spa. Insula se afla la o distanta de aproximativ 50 minute cu barca cu motor.

Cazare: 8 beach villas, 32 jacuzzi water villas, 68 camere de lux, 21 deluxe water villas si 5 water villas amenajate special pentru tinerii casatoriti. Toate camerele sunt mobilate luxos si intr-un stil modern, beneficiind de terasa, balcon sau veranda cu vedere la minunata insula sau la ocean.

Facilitati: Hotelul are in dotare 4 restaurante, 2 baruri, SPA, sauna, sala de fitness, magazin de suveniruri si bijuterii, servicii de internet, 2 piscine, piscina si club pentru copii, teren de tenis, teren de volei, teren de badminton, sala de jocuri, discoteca, facilitati pentru sporturi acvatice.

Supliment pensiune completa : 23 Euro/adult/zi si 12 Euro/copil 2-11 ani/zi

Supliment All Inclusive : 66  Euro/adult/zi si 34 Euro/copil 2-11 ani/zi

Pret: de la 1974 Euro/persoana/pachet

 Pretul include:

billet avion Frankfurt – Maldive  – Frankfurt, compania aeriana Emirates

– transferuri aeroport – hotel – aeroport

7 nopti cazare cu All Inclusive

Pretul nu include:

transportul cu avionul Otopeni – Frankfurt – Otopeni

– la cerere, oferim tarife pentru camera single, pentru copil

la cerere putem transmite oferte de pret  pentru  sejur de 14 nopti

tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile in momentul efectuarii rezervarii ferme.