Locatie: Complexul este situat la 12 km de aeroportul Male, la aproximativ 45 minute distanta cu barca. Complexul este situat intr-un paradis tropical, inconjurat de ape turcoaz si nisip alb. Cazarea se poate face atat in vile cat si bungalouri.

Cazare:
Deluxe bungalow: 70mp, amenajate modern cu materiale naturale – lemn si piatra, ofera un maxim de confort. Sunt dotate cu baie semi acoperita, cu cada si dus, uscator de par, TV, DVD player, telefon, WIFI gratuit, aer conditionat, minibar, cafetiera, safe, terasa amenajata cu sezlonguri cu vedere la gradina.
Beach villa: nou construite cu o suprafata de 96 mp, sunt localizate pe plaja, amenajate modern, cu baie atat in interior cat si in aer liber, minibar, cafetiera, TV – LCD si DVD, statie IPod, terasa cu vedere la mare.
Water bungalow: 80 mp, ofera o vedere panoramica aspura lagunei datorita usilor de sticla glisante, amenajate modern, minibar, cafetiera, TV – LCD, DVD, IPod, terasa pe apa cu sezlonguri.
Activitati sportive contra cost: gimnastica, tenis, ski nautic, windsurfing, kayak, catamaran, parasailing, excursii cu barca, cursuri de snorkeling si scufundari (PADI) – reciful se afla la 450 metri distanta de insula. Echipamentul pentru snorkeling este gratuit.
Facilitati: Hotelul recent renovat (2008) va pune la dispozitie: 3 restaurante – „Vela” (international) si 2 a-la-carte cu specific mediteranean, european, indian si oriental, 1 bar, 1 piscina infinity, boutique, centru inchiriere CD/DVD,  internet contra cost,  cabinet medical, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, centru spa cu 8 sali de tratament si vedere la ocean, ocazional muzica live.

Pret: de la 1880 Euro/persoana/pachet

Preturile includ: billet avion Frankfurt – Maldive  – Frankfurt, compania aeriana Emirates

– transferuri  aeroport – hotel – aeroport

7 nopti cazare cu mic dejun

Preturile nu includ:

transportul  cu avionul Otopeni – Frankfurt – Otopeni

– la cerere, oferim tarife pentru camera single, pentru copil.

la cerere putem  transmite oferte de pret  pentru  sejur de 14 nopti

tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile in momentul efectuarii rezervariiferme.