Plecari: Sâmbata, in perioada 01.11-31.12.2018

Magica Tanzania

Circuit turistic 7 zile / 6 nopti de la, pana la Arusha

De la 2,445 EUR / pers. in camera dubla

Aceasta excursie va va duce în parcurile nationale din Tanzania cu o viata salbatica imensa si peisaje frumoase. În fiecare zi de calatorie puteti sta în Lodges si tabere în locuri fantastice. Tanzania este pur si simplu magica.

Ziua 1:

Sosire individuala la minunata Moivaro Coffee Plantation Lodge (3,5 stele), situata la 7KM de Arusha, sau preluare de la aeroport Kilimanjaro International si transfer la cabana. Restul zilei este la dispozitia dvs. Gradinile magnifice ale acestei cabane pot fi explorate intr-o plimbare de aprox. 2km.  Cazare.

Ziua 2: Arusha – Tarangire National Park

Dupa micul dejun, începeti calatoria spre Parcul National Tarangire. Parcul national Tarangire de 2.600 km2, este una dintre cele mai frumoase zone protejate din Africa. Râul Tarangire, denumire data si parcului, ofera apa pe tot parcursul anului turmelor de animale, care sunt situate de-a lungul râului. Veti explora flora si fauna si veti face o oprire la pranz pt. un picnic. Sosire la tabara Maweninga (4 stele)  dupa-amiaza târziu. Tabara este situata în partea de nord-vest a parcului si a fost construita pe un imens “Kopje” (piatra de granit). Vedere spectaculoasa asupra lacului Burungi si de asemena mai la nord asupra lacului Manyara din Rift Valley. . Cina si cazare. Aproximativ 150 km (F, PM, A)

Ziua 3: Tarangire National Park – (Lake Manyara National Park) – Bashay

Dupa micul dejun, calatoria spre Parcul National Lake Manyara (va rugam sa verificati nota sezoniera din sectiunea “Bine de stiut”). Cel mai mic parc national din Tanzania gazduieste o varietate de specii diferite de animale salbatice, pe care veti avea ocazia sa le observati pe tot parcursul zilei. Opriti-va la pranz pt. un picnic pe drum, înainte de a ajunge la Bashay Rift Lodge (4 stele), dupa-amiaza târziu. Construita pe un deal cu vedere la 360 °, aceasta frumoasa cabana este înconjurata de o plantatie de cafea / fructe, deasupra magnificul peisaj al Rift Valley. Cina si cazare. Aproximativ 150 km (F, PM, SA)

Ziua 4: Bashay – Lake Manyara National Park – Ngorongoro Conservation Area

Continuati spre nord, în regiunea craterului Ngorongoro. O excursie ampla de observare a faunei salbatice va duce la crater, care a fost desemnat rezerva a biosferei si nominalizat la World Natural Heritage. În aceasta regiune exista diferite habitate: pajisti deschise, luxuriante, paduri dense, pasuni si munti încântatori. Punctul culminant este craterul Ngorongoro de 26.400 ha, cel mai mare crater din lume, cu aproximativ 25.000 de animale vii, inclusiv lei, elefanti, gnus si zebre. Pranzul sub forma de  picnic pe drum. Continuati spre  Olduvai Gorge si vizitati micul Muzeu Olduvai, unde sunt aratate descoperirile arheologice. În plus fata de fundatiile preistorice din Africa de Sud si triunghiul Afra din Etiopia, Olduvai este al treilea cunoscut drept “leaganul omenirii”. Ajungeti la tabara Olduvai (4 stele), situata la poalele unui “Kopjes”. Dupa-amiaza târziu, faceti o plimbare cu ghid spre vârful pietrei de granit pentru a va bucura de apusul soarelui. Întoarceti-va la tabara pentru cina si cazare. Aproximativ 130 km (F, PM, A)

Ziua 5: Ngorongoro Conservation Area -Serengeti National Park-Grumeti

Dupa micul dejun, calatoria continua în legendarul Serengeti National Park. Parcul national renumit, cu savanele sale nesfârsite, este una dintre cele mai mari zone protejate din lume pentru animalele salbatice. Mergeti pe urmele animalelor intr-un safari intensiv. În functie de program, picnic sau masa de prânz la tabara. Sosire la tabara Grumeti Hills (4 stele) la începutul dupa-amiezii. Aceasta cabana cu energie solara, ale carei cladiri sunt perfect construite într-o stânca, se afla în partea superioara a zonei protejate Grumeti Hills, situata la marginea Serengeti si ofera o panorama minunata asupra zonei înconjuratoare. Cina si 2 nopti cazare. Aproximativ 200 km (F, PM, A)

Ziua 6: Serengeti / Grumeti

Dupa micul dejun, o plimbare ghidata. Prânz la tabaa. Dupa-amiaza, relaxati-va la piscina sau mergeti la un safari cu masina deschisa. Cina devreme, deoarece este un safari pe timp de noapte. Cazare. (F, PM sau M, A)

Ziua 7: Serengeti / Grumeti – Arusha

Mic dejun apoi transfer la Ikoma Airstrip pt. zbor la Arusha National Airport. Dupa sosire, transfer la hotel sau la Kilimanjaro Airport. Sfarsitul excursiei. Aprox. 85 km (F)

tarif: de la 2445 Euro/persoana in camera dubla

Nota:

Minimum de participanti: 2 persoane

Servicii incluse:

 • Bun venit la Kilimanjaro Internat. Airport sau hotel
 • Transferuri conforme cu itinerariul
 • Excursie dus-intors cu masina 4×4
 • 6 nopti de cazare in cabanele/taberele mentionate sau echivalent
 • Zbor intern Ikoma- Arusha
 • Mese conform programului: F = mic dejun (6x), M = pranz (1x), PM = picnic (4x), A = cina (5x)
 • Ghid local vorbitor de limba engleza ( sofer partial vorbitor de germana)
 • Taxe de intrare / vizitare conform programului
 • Flying Doctor Service
 • Ghid

Bine de stiut:

 • Limitari bagaj : Max. 15 kg (numai genti moi)
 • Nota in Ziua 3 (Iunie -Octombrie): in sezonul uscat, in functie de conditiile meteo, principalul loc pt. observarea animalelor salbatice se va face in Tarangire National Park si nu asa cum este mentionat, in Lake Manyara National Park. Dupa pranz, care va fi tot in Tarangire National Park, calatoria continua la Bashay Rift Lodge.

ZANZIBAR

Dream of Zanzibar Hotel 5*

https://www.dreamofzanzibar.com/en/

tarif: de la 450 EURO/persoana in camera dubla standard Promo /sejur 7 nopti/demipensiune

Reducere Early Booking: 10% pt rezervari pana la 30.04.2018 (in limita locurilor disponibile) si sejur in intervalul 01.05-31.08.2018.

Tariful este valabil pentru sejur in perioada 01.04.2018 – 31.05.18.

NOTA.

Tarifele nu includ zborurile internationale/interne cu exceptia celui mentionat in cadrul programului de safari si sunt valabile in functie de  disponibilitati.