Localizare: Situata intro zona linistita din Koukounaries, la 5-10 minute de mers pe jos fata de plaja, membra a complexului Alexis, Dionissos este locul ideal pentru o vacanta relaxanta intrun ambient natural foarte placut.

Facilitati vila: Spatiile de cazare oferite de Vila Dionissos sunt finisate la cele mai inalte standarde. Vila este amplasata alaturi de Vila Alexis in aceeasi gradina deosebita plina de flori si verdeata. Camerele vilei Dionissos au terase orientate catre gradina unde turistii pot lua masa si pot petrece momente placute de relaxare. Pachetele de servicii la Vila Dionissos se vand in regim self catering (fara masa). Internet gratuit

Facilitati camere: Vila detine 7 camere standard, 1 apartament standard si 1 apartament promo (acest apartament promo nu are instalatie de aer conditionat). Apartamentul standard este format din 2 camere cu 2 paturi, acestea pot fi lipite sau nu, 1 baie, chicineta cu frigider, 1 terasa. Toate camerele sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat cu exceptia apartamentului promo (AC se plateste optional la proprietar: 49 euro/camera/saptamana), TV LCD, internet wireless, uscator de par, chicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus, terasa. Ca si in cazul vilei Alexis, proprietara vilei face curatenie la interval de trei zile, ocazie cu care se schimba si lenjeria de pat si prosoapele.

Tarifele includ:

– 7 nopti de cazare fara mese

– transport avion cursa charter Tarom Otopeni – Skiathos – Otopeni

– transfer aeroport – hotel – aeroport

– asistenta turistica locala

– taxe de aeroport

Tarifele nu includ:

– excursii optionale si intrari la obiective

– asigurare medicala si storno

– serviciile de masa si bauturile care nu sunt prevazute in program

– cheltuieli personale, bacsisuri si alte servicii/facilitati nespecificate in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)